top of page
Recycled Paper

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ

%252525E2%25252580%25252594Pngtree%25252

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι να διακοσμήσετε τον χώρο της δεξίωσής σας...Λουλούδια, μπαλόνια,κεριά, τούλια. Έχετε ωστόσο κατά νου να μη το παρακάνετε. Άλλωστε η πιο λιτή και διακριτική διακόσμηση είναι και η ομορφότερη... Διακόσμηση του χώρου δεξίωσης Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι να διακοσμήσετε τον χώρο της δεξίωσής σας. Θυμηθείτε ωστόσο οτι δεν πρέπει να ξεφύγετε από τα πλαίσια του προϋπολογισμού σας! Εάν έχετε έναν γάμο με θέμα φροντίστε η διακόσμηση και ο ανθοστολισμός να ταιριάζει με το θέμα σας. Σας δίνουμε μερικές συμβουλές για τη διακόσμηση του χώρου της δεξίωσή σας με λουλούδια, μπαλόνια,κεριά, λινά υφάσματα, φωτογραφίες και άλλα. Λουλούδια Τα λουλούδια είναι πάντα ένα όμορφος τρόπος για να δώσετε ζωντάνια και χρώμα σε ένα χώρο.

Τοποθετείστε βάζα με λουλούδια στο κέντρο των τραπεζιών. Χρησιμοποιήστε πραγματικά πέταλα λουλουδιών για την διακόσμηση της τούρτας. Δώστε ένα τριαντάφυλλο σε κάθε καλεσμένο κατά την άφιξή του στον χώρο δεξίωσης. Τοποθετέιστε νούφαρα στην πισίνα. Ρίξτε ροδοπέταλα πάνω στα τραπέζια... Κεριά Χρησιμοποιώντας κεριά διακόσμηση θα δημιουργήσετε μια απίθανα ρομαντική ατμόσφαιρα. Τοποθετείστε κεριά το κέντρο των τραπεζιών. Τοποθετείστε φανάρια με κεριά διάσπαρτα σε όλο τον χώρο. Τοποθετείστε μια γυάλα με νερό και επιπλέοντα κεριά στο κέντρο των τραπεζιών... Μπαλόνια Τα μπαλόνια δεν ενδείκνυνται μόνο για παιδικά πάρτυ. Είναι μια εξαιρετική ιδέα για διακόσμηση του χώρου δεξίωσης. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια αψίδα κάτω από την οποία θα περάσετε κατά την είσοδό σας στην δεξίωση. Αν η δεξίωση γίνεται σε ανοιχτό χώρο τα μπαλόνια μπορούν να δώσουν χρώμα. Μπορέιτε να τα δέσετε στις καρέκλες ή να τοποθετήσετε σε μπουκέτα σε διάφορα σημεία του χώρου. Μορείτε επίσης να στολίσετε την πισίνα. Λινά υφάσματα Τα καλάισθητα τραπεζομαντηλα, οι πετσέτες και τα καλύμματα καρεκλών μπορούν ν' αλλάξουν την εμφάνιση του χώρου δεξίωσης. Αν μάλιστα χώροσυνδυάσετε το χρώμα του υφάσματος με αυτό του θέματος του γάμου σας θα προσθέσετε την τελευταία πινελιά στην δεξίωσή σας. Φωτογραφίες

Μπορείτε να τοποθετήσετε φωτογραφίες δικές σας και του συντρόφου σας σε διάφορα σημεία του χώρου. Μπορείτε επίσης να περιλάβετε και φωτογραφίες από τον γάμο των γονιών σας. Τούλι Το τούλι είναι ένα πολύ ελαφρύ ύφασμα που μπορεί να προσδώσει έναν ρομαντισμό στο χώρο δεξίωσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διακοσμήσει την δεξίωσή σας με τους ακόλουθους τρόπους: να τυλιχτεί στην πλάτη κάθε καρέκλας των φιλοξενουμένων να ριχτεί πάνω από τα τραπεζομάντηλα δημιουργώντας ένα όμορφο αποτέλεσμα Θυμηθείτε οτι δεν πρέπει να το παρακάνετε με την διακόσμηση. Συνήθως η πιο λιτή και διακριτική διακόσμηση είναι και η ομορφότερη Μπαλόνια παντού! Ο ΓΑΜΟΣ σας πλησιάζει και θέλετε να είναι ξεχωριστός και διαφορετικός από τους άλλους. Πρωτοτυπήστε και χρησιμοποιήστε για τον στολισμό μπαλόνια. Τα μπαλόνια προσθέτουν μια δημιουργική και μοναδική πινελιά και δημιουργούν μια αίσθηση πολυτέλειας και επιτήδευσης, στο κόστος της οποίας μπορούν να ανταποκριθούν τα περισσότερα ζευγάρια. Η διακόσμηση με μπαλονια προσελκύει τα βλέμματα, υπογραμμίζει τα χρώματα, οριοθετεί τις περιοχές, και ομορφάινει το χώρο. Τα μπαλόνια δημιουργούν μια γιορτινή ατμόσφαιρα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον στολισμό του γάμου σας με ποικίλους τρόπους.

Στολίστε με μπαλόνια τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας δημιουργώντας μπαλόνια ένα διάδρομο, μέχρι την πόρτα της εκκλησίας, αλλά και το αυτοκίνητο που θα μεταφέρει τη νύφη. Στη γαμήλια δεξίωσή σας, δημιουργήστε μια θεαματική πρώτη εντύπωση με τη διαμόρφωση στην είσοδο μιας σπειροειδούς αψίδας με μπαλoνια. Για ένα εντυπωσιακό εφφέ δημιουργήστε στην είσοδο ένα τούνελ από αψίδες. Επιλέξτε μπαλόνια για να διακοσμήσετε το νυφικό τραπέζι. Δημιουργήστε στήλες, μια αψίδα που θα το καλύπτει από την μια πλευρά ως την άλλη ή διακοσμήστε το με μια αψίδα σε ελέυθερο σχήμα καρδιάς. Διακοσμήστε επίσης το τραπέζι της γαμήλιας τούρτας και την πίστα χορού. στολισμόΦανταστείτε να χορέυετε κάτω από έναν θόλο φτιαγμένο από μπαλόνια - ή εκπλήξτε τους καλεσμένους σας με μια βροχή από μπαλόνια κατά την διάρκεια του πρώτου χορού σας. Μπορείτε επίσης να στολίσετε τα περιφερειακά τραπέζια της δεξίωσης με ένα μπουκέτο μπαλoνια, συνδυασμένα με τούλι, μεταξωτά υφάσματα και άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Οι ιδέες και οι δυνατότητες που έχετε επιλέγοντας μπαλόνια για τον στολισμό του γάμου σας είναι ατελείωτες. Tα μπαλoνια θα δημιουργήσουν μια αληθινά κομψή και γιορτινή ατμόσφαιρα για μια τόσο σημαντική και ιδιάιτερη περίσταση, όπως είναι ο ΓΑΜΟΣ σας. Ανθοστολισμός για Φθινόπωρο και Χειμώνα Η απόφασή σας να παντρευτείτε το Φθινόπωρο ή τον Χειμώνα δεν βάζει περιορισμούς στην επιλογή του ανθοστολισμού. Πολλά είναι άλλωστε τα ζευγάρια, που προτιμούν, να τελέσουν τον γάμο τους σε μια πιο κρύα εποχή του χρόνου και να χρησιμοπoιήσουν, ως θέμα, ένα μοτίβο, από αυτά, που προσφέρει η εκάστοτε εποχή. Αν ο γάμος σας θα γίνει το φθινόπωρο, ενεδεδειγμένη επιλογή, για τον ανθοστολισμό, είναι τα μούρα πλαισιωμένα από σκούρα πράσινα, καφετιά, πορτοκαλί και χρυσοκίτρινα διακοσμητικά στοιχεία. Στην εποχή ταιριάζουν επίσης τα σκούρα ροζ, τα πορφυρά, και τα καφέ σοκολατί χρώματα. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε στον στολισμό και στοιχεία από την φθινοπωρινή συγκομιδή όπως τα δημητριακά, τα φρούτα και τα χόρτα, τα οποία συνδυάζονται υπέροχα μεταξύ τους. Με αυτά τα όμορφα υλικά, που παρέχει η θέμα φύση, συνδυάζονται άψογα, τα πορτοκαλί λίλιουμ,τα σοκολατί ή σομόν τριαντάφυλλα,το αγιόκλημα,οι κρεμ φρέζιες, οι πορτοκαλί ζέρμπερες και τα ιβουάρ γαρύφαλα.

Όσο για τον στολισμό ενός γάμου που γίνεται το Χειμώνα ή τα Χριστούγεννα υπάρχουν πολλές φινετσάτες ιδέες. Ιδανικές επιλογές είναι τα κινεζικά φαναράκια, οι ποινσετίες, τα τριαντάφυλλα των Χριστουγέννων, τα τριαντάφυλλα Grand Prix, η φτέρη, τα χρυσαφένια γιούκα, τα λευκά λουλούδια οποιουδήποτε είδους,τα ιβουάρ τριαντάφυλλα, το γκι, καθώς και τα κλαδιά και οι κώνοι των πεύκων. Η δημοφιλέστερη ωστόσο επιλογή από όλα τα παραπάνω είναι τα κόκκινα τριαντάφυλλα. Αυτά είναι η προσωποποίηση της ομορφιάς,του ρομαντισμού και της αποπλάνησης.

Πολλές μάλιστα μελόνυμφες χρησιμοποιούν τα κόκκινα τριαντάφυλλα ως θέμα του γάμους τους. Τα προτιμούν στην ανθοδέσμη τους ,αλλά και στην διακόσμηση του χώρου δεξίωσης. Τοποθετημένα μέσα σε γυάλες, πλαισιωμένα από επιπλέοντα κεριά, στην γαμήλια τούρτα, σκορπισμένα ως ροδοπέταλα στα τραπέζια των καλεσμένων.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στα κόκκινα τριαντάφυλλα και εκρού τριαντάφυλλα και να τα στολίσετε με μια πέρλα στη μέση, για να δώσετε μια αίσθηση εορταστικής χλιδής. Είτε είστε, λοιπόν, "φθινοπωρινή", είτε "χειμερινή" νύφη, υπάρχουν τόσες πολλές μοναδικές και πρωτότυπες ιδέες για τον ανθοστολισμό που μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα στην μεγάλη ημέρα σας. Εάν εναρμονίσετε τον ανθοστολισμό με την εποχή και με το θέμα του γάμου σας, δεν θα κάνετε κανένα λάθος. Αυτό που ισχύει βέβαια για τα λουλούδια, ισχύει και για το το ύφος του φορέματός σας, της υποδοχής, του ντεκόρ καθώς επίσης και του ύφος του γάμου (μοντέρνος, απλός, παραμυθένιος, μινιμαλιστικός κ.λπ.)

Wedding Tent
bottom of page