top of page
Recycled Paper

ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

%252525E2%25252580%25252594Pngtree%25252

Ιδέες και Συμβουλές Έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες σας βοηθούν να οργανώσετε μια απαράμιλλη δεξίωση που θα ικανοποήσει εσάς και θα εντυπωσιάσει τους προσκεκλημένους σας... Βιβλίο καλεσμένων Το βιβλίο καλεσμένων είναι γεμάτο με τις αναμνήσεις εκέινων που μοιράστηκαν μαζί σας την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σαςκαι μπορέι να μετατραπεί σε έναν θησαυρό που θα διαρκέσει για πάντα. Εάν ενδιαφέρεστε για κάτι διαφορετικό από το παραδοσιακό,δερματόδετο βιβλίο έχουμε μερικές προτάσεις. Τοποθετείστε ένα βιβλίο στην είσοδο του χώρου δεξίωσης και αναθέστε σε κάποιον να φωτογραφίζει τους προσκεκλημένους την ώρα της άφιξής τους. Στη συνέχεια οι καλεσμένοι σας θα μπορούν να γράψουν μια αφιέρωση δίπλα από την φωτογραφία τους. Μπορείτε επίσης να αναθέσετε στον εικομολήπτη να δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό βιλίο καλεσμένων.

 

Οι καλεσμένοι σας θα μπορούν να σας δίνουν τις ευχές και να κάνουν τα σχόλια τόυς ενώ ο εικονολήτπης θα τους βιντεοσκοπεί. Τέλος μπορείτε να τοποθετήσετε στην είσοδο ένα ασημένιο δίσκο και μια χαρακτική πένα ώστε οι καλεσμένοι σας να χαράζουν το όνομά τους εισερχόμενοι. Χαράξτε μοναδικές στιγμές... Ο γάμος σας είναι η ομορφότερη στιγμή της ζωής σας. Ατέλειωτες ώρες προετοιμασίας και άγχους εξαργυρώνονται με την επιτυχία της "μεγάλης στιγμής". Οι λεπτομέρειες ωστόσο αυτής της στιγμής κάνουν τη διαφορά και προσδίδουν στον κάθε γάμο τον δικό του ιδιαίτερο τόνο. Ανάμεσα στις πρωτότυπες ιδέες που θα κάνουν τη διαφορά στο γάμο σας, είναι η χάραξη των μονογραμμάτων, των ονομάτων και της ημερομηνίας του γάμου σας στα ποτήρια της σαμπάνιας, σε φιάλες και σε σετ σερβιρίσματος τούρτας. Όλα αυτά τα αντικείμενα θα είναι πολύτιμα ενθύμια του γάμου, θα μείνουν ανεξίτηλα στο χρόνο και δεν αποκλείεται να αποτελέσουν στο μέλλον οικογενειακά κειμήλια. Σε πολλές χώρες του εξωτερικού είθιστε, να δίδονται ποτήρια σαμπάνιας με χαραγμένα τα αρχικά των νεονύμφων και την ημερομηνία του γάμου τους, ως δώρα, στους καλεσμένους ή μαζί με κουφέτα ως μπομπονιέρες. Χαράξτε τις μοναδικές στιγμές σας και κρατήστε τις ζωντανές για πάντα! Γάμος το Φθινόπωρο Το φθινόπωρο είναι ίσως η καλύτερη εποχή του χρόνου για να τελεστεί ένας γάμος. Ένας από τους λόγους είναι η φύση, η οποία προσφέρει απλώχερα ένα πανέμορφο πολύχρωμο σκηνικό. Ένας δεύτερος είναι οτι το Φθινόπωρο είναι η εποχή του χρόνου που συμβολίζει την ευημερία και την αφθονία.

 

Τι καλύτερο λοιπόν, από το ξεκινήσει ένα ζευγάρι την νέα ζωή του, τώρα. Η φύση μπορεί να γίνει η πηγή έμνπευσής σας, κατα την επιλογή του χρώματος, και της γενικότερης διακόσμησης του γάμου σας. Τα φυσικά χρώματα του Φθινοπώρου, όπως τα κόκκινα, τα καφέ, τα βαθιά πράσινα, τα χρυσοκίτρινα, τα πορτοκαλί και τα χρυσά είναι θαυμάσιες επιλογές. Ταυτόχρονα προσφέρει και άφθονα μοτίβα. Τα πεσμένα φύλλα, Ένας τα σταφύλια, τα μούρα, οι κολοκύθοανθοί, οι κολοκύθες, τα μήλα, και τα στάχυα αποτελούν όμορφες διακοσμητικές ιδέες και μπoρούν να χρησιμοποιηθούν ποικιλοτρόπως. Στο κέντρο των τραπεζιών της δεξίωσης θα μπορούσατε να τοποθετήσετε μια σύνθεση από φρούτα και λαχανικά της εποχής,να σκορπίσετε πάνω στα τραπέζια των προσκεκλημένων ή στα τραπέζια του μπουφέ χρυσοκίτρινα πεσμένα φύλλα. Στο χώρο της δεξίωσης μπορείτε να τοποθετήσετε γυάλες με επιπλέοντα κεράκια σε σχήμα μήλου, να κρεμάσετε φαναράκια από κολοκύθες, στις οποίες θα έχετε χαράξει σχέδια, όπως φύλλα, βέρες, περιστέρια, μια τούρτα ή την σιλουέτα ενός ζευγαριού.

 

Μπορείτε επίσης να στολίσετε τη βάση μεγάλων κεριών, με μικρά κίτρινα κολοκύθια και κολοκυθοανθούς τοποθετημένα σε κεραμίδια. Αλλες επιλογές διακόσμησης είναι γιρλάντες φτιαγμένες από πεσμένα φύλλα και μούρα, μίσχοι καλαμποκιού δεμέμοι με κλωστές ή κορδέλες, ψάθινα καλάθια διακοσμημένα με σταφύλια και περικοκλαδες. Οι προσκλήσεις σας μπορούν να διακοσμηθούν επίσης με θέματα εμνευσμένα από την εποχή της συγκομιδής.Τυπωμένα φύλλα, στάχυα, μήλα και άλλα. Η ανθοδέσμη σας θα μπορούσε να αποτελείται από άγρια λουλούδια, ξερα χορτάρια, μούρα, και πεσμένα φύλλα. Όσο για το νυφικό σας προτιμήστε εκρού και υπόλευκα χρώματα. Ένας γάμος με θέμα τη συγκομιδή και το φθινόπωρο, είναι ένας κομψός και γήινος τρόπος, να εορταστεί το ξεκίνημα της νέας ζωή σας, μαζί με τον εορτασμό της αφθονίας και της ευημερίας,που συμβολίζει η εποχή.

bottom of page