top of page
Recycled Paper

ΛΙΣΤΑ ΓΑΜΟΥ / ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ

%252525E2%25252580%25252594Pngtree%25252

Ανοίξτε μια λιστα γάμου. Επωφεληθείτε από το γεγονός οτι ίσως για πρώτη φορά στη ζωή σας θα δεχθείτε δώρα, πολλά δώρα που θα σας είναι όλα χρήσιμα!! Ο λόγος απλός.

Θα τα έχετε επιλέξει εσείς. Λίστα γάμου και πάλι λίστα γάμου Ανοίξτε μια λίστα γάμου... είναι πρακτική και διευκολύνει τόσο εσάς, όσο και τους προσκεκλημένους σας. Σε όλα τα καταστήματα θα βρείτε καταλόγους με προετεινόμενα αντικείμενα, που θα χρειαστείτε για το νέο σας σπίτι, και θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε και να οργανώσετε τις ανάγκες σας.

Φροντίστε, στην λίστα γάμου, να υπάρχουν δώρα για όλα τα πορτοφόλια. Έτσι θα μπορέσετε να καλύψετε όλους τους καλεσμένους σας, εκείνους που θα ήθελαν να αγοράσουν κάτι, σε πιο προστιτή τιμή και τους πολύ κοντινούς σας φίλους και συγγενέις, που θέλουν να σας κάνουν ένα πιο ακριβό δώρο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μεταξύ ανοιχτής και κλειστής λίστας.

Πολλά καταστήματα παρέχουν αυτή τη δυνατότητα. Στην ανοιχτή λίστα γάμου, οι καλεσμένοι σας διαλέγουν τα δώρα, ανάλογα με το ποσό που θέλουν να διαθέσουν και στη συνέχεια έχετε την δυνατότητα, να κάνετε όποιες αλλαγές, επιθυμείτε.

Στην κλειστή λίστα γάμου, διαλέγετε εσείς, από πριν τα αντικείμενα που αρμόζουν στην αισθητική, στο χώρο και στις ανάγκες του νέου σας σπιτικού και οι καλεσμένοι αγοράζουν ένα από αυτά.

Ότι και να επιλέξετε, η λίστα γάμου συστήνεται, γιατί σίγουρα δεν θα θελήσετε να βρεθείτε με τρία ατμοσίδερα, πέντε λεμονοστίφτες και αταίριαστα σερβίτσια πιάτων και φλυτζανιών. Όσοι πάλι έχετε ήδη ένα οργανωμένο νοικοκυριό, επιλέξτε ν' ανοίξετε μια λίστα γάμου σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο, για να πραγματοποιήσετε το ταξίδι των ονείρων σας, στην αγαπημένη σας έκθεση αυτοκινήτων, για να αγοράσετε το αυτοκίνητο, που πάντα θέλατε ή αν είστε φιλότεχνοι, σε μια γκαλερί, για να αποκτήσετε ένα σπάνιο έργο τέχνης.

Τα προσκλητήρια είναι ο πρώτος αντιπρόσωπος του γάμου σας και παρότι είναι ένας τομέας, στον οποίο δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα, αποτελούν μια ιδανική ευκαιρία για να παρουσιάσετε το στυλ και το ύφος του γάμου σας. Επιλέγοντας τα προσκλητήρια: Τα προσκλητήρια είναι ο πρώτος "αντιπρόσωπος" του γάμου σας και παρότι είναι ένας τομέας, στον οποίο δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα, αποτελούν μια ιδανική ευκαιρία για να παρουσιάσετε το στυλ και το ύφος του γάμου σας.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα προσκλητήρια: Το προσκλητήριο θέτει τον τόνο του γάμου σας και πρέπει να ταιριάζει με το χρώμα και το θέμα του. Πολλά ζευγάρια περιλαμβάνουν στα πρσκλητήρια το μονόγραμμά τους ή κάποιο λογότυπο που επαναλαμβάνεται και σε άλλα σημεία της γαμήλιας τελετής και του χώρου της δεξίωσης.

Ο τυπογράφος μπορεί να τυπώσει εκτός από τα προσκλητήρια, απαντητικές κάρτες, ευχαριστήριες κάρτες, το πρόγραμμα του γάμου, το μενού κ.α. Αν τα παραγγείλετε όλα μαζί θα είστε σίγουροι, αφενός οτι θα ταιριάζουν μεταξύ τους, αφετέρου οτι θα πάρετε και κάποια σημαντική έκπτωση. Παραγγείλτε τα προσκλητήρια τρεις με τέσσερις μήνες νωρίτερα από την ημερομηνία του γάμου, ώστε να υπάρχει χρόνος για διορθώσεις, αν αυτό είναι απαραίτητο. Επίσης σας διευκολύνει στην έγκαιρη αποστολή τους.

Παραγγείλετε περισσότερα από οτι υπολογίζετε για παν ενδεχόμενο. Είναι προτιμότερο οι διευθύνσεις στα προσκλητήρια να είναι ιδιόχειρες και όχι τυπωμένες. Οι προσκλήσεις πρέπει να ταχυδρομηθούν περίπου έξι εβδομάδες πριν από το γάμο. Η αποστολή των προσκλητηρίων, που έχετε ετοιμάσει με ιδιαίτερη φροντίδα, θα αρχίσει να δημιουργεί μια αίσθηση αναμονής, και θα κεντρίσει το ενδιαφέρον και την περιέργεια για τον γάμο σας.

Writing Letters
bottom of page