top of page
Bride and Groom
Recycled Paper

ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ / ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ

%252525E2%25252580%25252594Pngtree%25252

Μια από τις σημαντικότερες αποφάσεις που πρέπει να πάρετε κατά την οργάνωση του γάμου είναι η επιλογή φωτογράφου. Η αποτύπωση στην αιωνιότητα της σπουδαιότερης ίσως ημέρας της ζωής σας είναι όντως πολύ σοβαρή υπόθεση γι' αυτό και πρέπει να επιλέξετε τον καλύτερο. Επιλογή φωτογράφου Μια από τις σημαντικότερες αποφάσεις που πρέπει να πάρετε κατά την οργάνωση του γάμου είναι η επιλογή φωτογράφου.

Η αποτύπωση στην αιωνιότητα της σπουδαιότερης ίσως ημέρας της ζωής σας είναι όντως πολύ σοβαρή υπόθεση γι' αυτό και πρέπει να επιλέξετε τον καλύτερο. Μπορείτε να ξεκινήσετε την αναζήτηση με γνώμονα το στιλ των φωτογραφιών που ταιριάζει στον γάμο σας, στην προσωπικότητά σας και εν γένει στον τρόπο ζωή σας. Αν είστε "ανοιχτόμυαλοι" και αγαπάτε την διασκέδαση θα θελήσετε έναν φωτογράφο που μπορεί να συλλάβει αυτήν την πλευρά σας με τη λήψη μοναδικών φωτογραφιών που δεν θα είναι παραδοσιακές.

Από την άλλη πλευρά εάν είστε συντηρητικοί και προγραμματίζεται έναν παραδοσιακό γάμο, θα χρειαστείτε έναν φωτογράφο που θα προσφέρει υψηλή ποιότητα. Θυμηθείτε, οτι έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε μια πληθώρα από στιλ φωτογραφιών ασπρόμαυρες, επίσημα πορτρέτα, σέπια, γάμο ή οποιοδήποτε άλλο συνδυασμό αυτών. Αφότου έχετε καθορίσει τον τύπο φωτογράφου για τον οποίο ενδιαφέρεστε, μπορείτε να αρχίσετε την αναζήτηση. Μια πολύ καλή πηγή πληροφόρησης είναι φίλοι και συγγενικά πρόσωπα που παντρεύτηκαν πρόσφατα.

Δεν θα σας δώσουν μόνο συστάσεις για τον φωτογράφο αλλά θα σας παράσχουν και πολύτιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν στην όλη διαδικασία. Άλλες πηγές πληροφόρησης είναι ο χρυσός οδηγός και βεβαίως εμείς εδώ στο ιντερνετ. Μια πολύ δημοφιλή επιλογή είναι επίσης η βιντεοσκόπηση. Ο εικονολήπτης θα αιχμαλωτίσει για πάντα τις καλύτερεςστιγμές σας σε μια βιντεοκασέτα , ένα DVD ή ένα CD.

Θα μπορείτε να ξαναζείτε τον γάμο σας κάθε φορά που βλέπετε την ταινία, καθώς επίσης να την δείχνετε και στα παιδιά σας. Αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου όταν πάιρνετε συνέντευξη από κάποιον φωτογράφο ή εικονολήπτη έιναι πρωτίστως η τιμή. φωτογραφιώνΧωρίς αμφοβοία είναι μια ακριβή πτυχή του γάμου και γι' αυτό είναι καλό να έχετε κάνει ένα προυπολογισμό πριν αρχίσετε την διαδικασία της συνέντευξης. Θα εκπλαγείτε από την τιμή αυτής της υπηρεσίας.

Παραδείγματος χάριν, εάν επιλέξετε το βασικό γαμήλιο πακέτο πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε οπουδήποτε από 800 έως 2.500 ευρώ. εννοείτε οτι η τιμή προς τα πάνω μπορέι να φτάσει και τις 10.000 ευρώ μόνο για τις φωτογραφίες εάν θέλετε να κάνετε τίποτε εκκεντρικό με φωτογράφους από την show biz. Τέλος πριν πάρετε την τελική απόφαση βεβαιωθείτε οτι έχετε δει δείγματα της δουλειάς τους και οτι οι πελατες των επαγγελματιών με τους οποίους μιλήσατε είναι όντως ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Οι επαγγγελματίες θα σας πουν αυτό που θέλετε να ακούσετε. Στο χέρι σας είναι να ελέγξετε τις συστάσεις για να βεβαιωθείτε. Φωτογραφίες και Βίντεο Φωτογραφία Η αλήθεια είναι οτι ένας καταπληκτικός φωτογράφος μπορεί να αποτυπώσει την μαγική ημέρα σας και να την μετατρέψει σε αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή, ένας κακός φωτογράφος από την άλλη μπορεί να μετατρέψει την ιδιαίτερη μέρα σας σε πλήρη καταστροφή.Επομένως, το σημαντικότερο πράγμα είναι να κάνεετ την σωστή επιλογή ακολουθώντας συγκεκριμένα βήματα. Κατα αρχήν μιλήστε με πολλούς επαγγελματίες. Μην αποφασίσετε μόνο από τις πληροφορίες που θα σας δώσουν από το τηλέφωνο και μην αποφασίσετε εάν δεν έχετε δει τo portfolio του. Από το τηλέφωνο μπορεί να σας πει αυτό που θέλετε να ακούσετε. Επιμείνετε να δείτε τις δουλειές του πριν αποφασίσετε να του εμπιστευτέιτε την δική σας μεγάλη ημέρα. Εξασφαλίστε οτι παίρνεται από τον φωτογράφο με καθορισμένη συμφωνία για την τιμή. Αυτή πρέπει να περιλαμβάνει το άλμπουμ, τις μεγεθύνσεις, το χρόνο παραμονής στο σπίτι της νύφης (ενδεχομενως και του γαμπρού) στην τελετή, στην δεξίωση.

Βεβαιωθείτε οτι δεν θα υπάρχουν κρυφές τιμολογήσεις για την εμφάνιση "ποιοτικών" αντιγράφων, την τοποθέτηση των φωτογραφιών στο άλμπουμ κα. Αναζητήστε το background του φωτογράφου και ζητήστε του συστάσεις. Βεβαιωθείτε οτι οι πελάτες του είναι ενθουσιασμένοι με τις υπηρεσίες και τις φωτογραφίες του. Αφιερώστε μια με δυο ώρες σε κάθε συνέντευξη με τον φωτογράφο. Ο φωτογράφος θα πρέπει φωτογράφος να ξέρει το χρόνο έναρξης της τελετής έτσι ώστε να εμφανιστεί νωρίτερα για να τραβήξει φωτογραφίες από την προετοιμασία της νύφης και του γαμπρού. Άλλες πληροφορίες που πρέπει να έχει είναι η ημερομηνία του γάμου, ο τύπος του γάμου κλπ.

Το κλειδί για μια επιτυχημένη συνέντυξη με ένα φωτογράφο είναι να δώσετε στον εαυτό σας χρόνο. Η επιλογή του φωτογράφου είναι σημαντική απόφαση. Συζητήστε μαζί του και απαντήστε ειλικρινά σε όλες τις ερωτήσεις του.

Δημιουργέιστε μαζί του μια οικεία ατμόσφαιρα. Θα του εμπιστευτείτε μια σημαντική ημέρα της ζωή σας και γι' αυτό πρέπει την δουλειά του να την κάνει με ενθουσιασμό και πάθος. Έτσι οι αναμνήσεις θα είναι πάντα ιδιαίτερες και όμορφες. Βίντεο Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια ιδαίτερη ανάμνηση απο την ημέρα του γάμου σας τότε μαζί με τον φωτογράφο κλείστε και έναν εικονολήπτη.

Ο εικονολήπτης θα βιντεοσκπήσει την τελετή ακι την δεξίωση του γάμου σας ώστε να την βλέπετε κατά καιρούς όπως ακριβώς έγινε. Η βιντεοσκόπηση είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να δείξετε το γάμο σας στα παιδιά και στα εγγόνια σας.Επιπλέον μπορείτε να στείλετε την κασέτα σε φίλους και συγγενείς που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στον γάμο σας. Όπως και για την επιλογή φωτογράφου υπάρχουν και για έναςτην επιλογή του εικονολήπτη κάποιες συμβουλές. Καταρχήν επιλέξτε έναν εικονολήπτη καταξιωμένο που έχει μεγάλη εμπειρία στην κάλυψη γαμήλιων τελετών και δεξιώσεων. Και εδώ ισχύει οτι με τον φωτογράφο δηλαδή να πάρετε.συστάσεις. Κατόπιν, ζητήστε να δείτε την δουλειά που έχει κάνει για άλλα ζευγάρια και αξιολογήστε αν σας αρέσει αυτό που βλέπετε. Βεβαιωθείτε επίσης οτι μπορεί να προσθέσει στην ταινία ηχητικά και οπτικά εφέ.

Ο εικονολήπτης πρέπει να είναι πρόθυμος να ακούσει τα πράγματα που είναι σημαντικά για σας. Παραδείγματος χάριν, μπορέιτε να έχετε πιθανώς έναν κατάλογο με ανθρώπους από τους οποίους θέλετε να πάρετε συνέντευξη κατά τη διάρκεια της υποδοχής. Ο εικονολήπτης πρέπει να σεβαστεί τις επιθυμίες σας, και να συνεργαστεί μαζί σας ώστε το τελικό προιόν να είναι εξαιρετικό. Τέλος, σιγουρευτείτε ότι ξέρετε την πολιτική για την επιστροφή ποσού ή την εγγύηση. Παραδείγματος χάριν, εάν ο εικονολήπτης που έχετε μισθώσει αρρωστήσει ή να έχει μια απροσδόκητη έκτακτη ανάγκη και δεν είναι σε θέσει να καλύψει τον γάμο σας, πρέπει να έχετε τα στοιχεία του ατόμου που θα τον αντικαταστήσει.

Επιπρόσθετα θέλετε να σιγουρευτείτε ότι το άτομο έχει το ίδιο επίπεδο πείρας, ώστε εσείς να απολαύσετε το γάμο, χωρίς ανησυχία για τον εικονολήπτη, γνωρίζοντας οτι το αποτέλεσμα θα είναι άριστο.

bottom of page